Kozmetika, ajándékutalvány: 06-30-30-20-300 Masszázs: 06-70-457-28-21
HU / EN
...egy hely, ahol kényeztetve szépítjük Önt

EXKLUZÍV RÁNCKEZELÉS BIO-OXYGÉNNEL

PÉCSEN CSAK NÁLUNK

Bio –Oxygen a legújabb technikai és kozmetikai fejlesztés a szépségért a fiatalságért. Egyedülálló módszer, mely az orvostudományból nyert tapasztalatokat a technológia legújabb eredményeit és az oxigén éltető erejét egyesíti a szépségért.

A hagyományos oxigénes kezelések és kozmetikumok csupán a felszínen hatnak. A Bio-Oxigén nagy nyomással eléri, és oxigénnel tölti fel az alsó bőrrétegeket is. A módszer egyedülállóan hatékony, kíméletes és egyenletes eloszlást biztosít. A legmélyebb bőrréteg elérése eddig nem létező, új megoldást jelent a ráncok és bőrhibák kezelésére. A Bio-Oxigén visszaadja a bőr fiatalságát, simaságát. A bőr regenerálásának legmodernebb formája.

Oxigénes arckezelés, mely a bőr 5. rétegéig hatol - világelsőként!
A tiszta oxigén és a bőrtípusnak megfelelő, speciális kozmetikumok a bőr mélyebb, nehezen megközelíthető rétegeibe jutva látványos, maradandó eredményt képesek elérni. A sejtek közötti folyadék oxigénellátottsága felel a hatóanyagok felszívódásáért a bőr legfelső rétegétől a legalsóig. A sejt közötti állomány kulcsfontosságú tényező a bőrszövet stabilitása, rugalmassága és feszessége szempontjából. A precíz német technológia a felhám 5. rétegébe juttatja az oxigént és a hatóanyagokat. Pulzáló, nagy nyomás segítségével - 2 bar - kíméletesen hatol a bőr eddig csak tűvel megközelíthető rétegeibe, és megfiatalítja, feszessé varázsolja.

A Bio-Oxigén kíméletes megoldási lehetőség a bőr megfiatalításához, a ráncok kisimításához, a bőrhibák eltüntetéséhez. Az oxigénes aromainhaláció fokozza a belső szervek oxigénellátását, növelve ezzel a sejtek oxigénfelvételét és egyúttal a relaxációt is elősegíti.


Kisimítja a ráncokat, feltölti az arcot, eltünteti a bőrhibákat

- kezeli a pigmentfoltokat

- Lassítja az öregedési folyamatot, segíti a sejtek lélegzését

- Regenerálja a gyulladt, sérült bőrt ,segít a nap káros hatásait legyőzni

- Életet lehel a dohányosok bőrébe, ragyogóvá teszi a színtelen, sápadt bőrt

- Plasztikai sebészeteken alkalmas lézeres hámlasztás

- Kémiai peelingek utókezelésére

KIMÉLETES MÓDSZER – EGYEDÜLI HATÁS – SÉRÜLÉS NÉLKÜL

60 perc: 15900 Ft
90 perc: 22500 Ft,

2500 Ft INTACT VOLUME KONCENTRÁTUM

Bérlet:
5 alkalom
60 perc:
75.000 Ft
10 alkalom
60 perc:
144.000 Ft
5 alkalom
90 perc:
103.000 Ft
10 alkalom
90 perc:
200.000 Ft

Ajánlott: kúraszerűen 5, 10 alkalom

Különleges alkalom előtti feltöltődésre (bál, esküvő, nyaralás)Jogi nyilatkozat Minden jog fenntartva © 2014 Yara Day Spa - magyar