Kozmetika, ajándékutalvány: 06-30-30-20-300
HU / EN
Ajándékutalvány


A SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK!

AJÁNDÉKOZZON YARA DAY SPA AJÁNDÉKKÁRTYÁT ANNAK AKI ÖNNEK KÜLÖNLEGES!

Tökéletes választás szeretteinek, barátainak vagy céges partnereinek ajándéknak, jutalomnak.
Nem kell többet gondolkodnia a legmegfelelőbb ajándékon: ajándékutalványunkkal tárgyak helyett egy különleges élményt adhat.


Az ajándékutalványok vásárlásának és használatának feltételei - Szalon etikett

AZ AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁSÁRLÁSA:

  • Az ajándékutalvány nem helyettesíthető, ha elvész vagy ellopják.
  • Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható át.
  • Az ajándékutalvány nem használható fel újabb ajándékutalvány vásárlására.
  • Az Yara Day Spa fenntartja a jogot, hogy bármilyen okból visszautasítsa az ajándékutalvány beváltását és visszaadja a vásárlónak a pénzt.

AZ AJÁNDÉKUTALVÁNY BEVÁLTÁSA:

  • Az ajándékutalvány kizárólag az Yara Day Spa-ban használható fel a feltüntetett értékben vagy szolgáltatásban. Ha a feltüntetett szolgáltatás már nem elérhető a spa-ban az ajándékutalvány beváltásakor, akkor hasonló értékben beváltható más szolgáltatásra. Ezen szolgáltatások körét az Yara Day Spa saját hatáskörben dönti el.
  • Az ajándékutalvány értékéből készpénzt nem áll módunkban visszaadni.
  • Ha a választott termék vagy kezelés ára meghaladja az ajándékutalványon feltüntetett összeget, a fennmaradó részt az ajándékutalvány beváltója köteles megfizetni.
  • Az ajándékutalvány több részletben is igénybe vehetö!

AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK ÉRVÉNYTELENÍTÉSE ÉS LEJÁRATA:

  • A Yara Day Spa nem vállal felelősséget az elveszett vagy ellopott utalványokért
  • Az ajándékutalvány a vásárlás időpontjától egy évig érvényes. A lejárat dátuma az ajándékutalványon fel van tüntetve. A lejárat után nem áll módunkban az ajándékutalványt beváltani vagy az értékét készpénzben visszafizetni.

Szalon etikett

A Szalon etikett célja, hogy meghatározza a Szalonban tartózkodó és a szolgáltatásokat igénybe vevő személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzéséhez elengedhetetlen.

1. A hatályos magyar jogszabályok és jelen Szalon etikett betartása kötelező minden üzletünkben tartózkodó személyre nézve. A Szalon etikett elolvasható üzletünk várakozó helyiségében éswww.yaraspa.hu honlapunkon egyaránt.
Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével Vendégünk automatikusan elfogadja a Szalon etikett szabályait.

2. Kérjük Vendégeinket, hogy üzletünk területén őrizzük meg a nyugodt hangulatot, a csendet. Kérjük, tartózkodjanak a hangos beszédtől, kiabálástól és minden egyéb hangos vagy más módon zavaró tevékenységtől .

3. Kérjük, ügyeljenek a tisztaságra. Kérjük, ha üzletünkben valahol tisztasági problémát észlel, jelezze azt munkatársainknak.

4. Kérjük, a kezelésekre mindig időben érkezzen. Szakembereink a vendégeket egymás után fogadják, ezért kiemelten fontos, hogy a megbeszélt időpontokat mindenki komolyan vegye. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a lefoglalt időpont a kezelés kezdési időpontja. A pontos kezdéshez pár perccel előbbi érkezés szükséges, a szolgáltatástól függően (erről a megfelelő szakemberünktől előzetes tájékoztatás kérhető).

5. Késés esetén fennáll a veszélye annak, hogy munkatársunk nem fogja tudni a kezelést végigcsinálni. Ez esetben a késés miatt a kezelés a tervezettnél rövidebb ideig tart. Az elmaradt rész későbbi “pótlására” nincs lehetőség.

6. A lefoglalt időpontok áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok figyelembe vételével lehetséges:

- a. Díjmentesen lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben az a kezelés előtt több mint 48 órával történik.

- b. Amennyiben Vendégünk egy időpontot úgy kíván lemondani vagy áthelyezni, hogy a kezelés eredeti időpontjáig kevesebb, mint 48 óra, de több mint 24 óra van hátra, rendelkezésre állási díj fizetendő, mivel a kérdéses időpontot Vendégünknek fenntartottuk, de azt kis valószínűséggel tudjuk más vendég számára felhasználni, ezért üzletünket kár éri. A rendelkezésre állási díj mértéke a lemondott, áthelyezett szolgáltatás árának 50%- a. Ha a kezelés lemondása, áthelyezése a kezelés megkezdése előtti 24 órán belül történik, a szolgáltatás árának 100%-a, a rendelkezésre állási díj. A rendelkezésre állási díjat Vendégünk következő látogatása során számlázzuk.

- c. Amennyiben Vendégünk nem mondja le a kezelést, de nem is jelenik meg, a 6/b. pont alapján járunk el és a rendelkezésre állási díjat a következő látogatás alkalmával számlázzuk. Amennyiben vendégünk nem fizeti meg a rendelkezésre álló díjat következő látogatása alkalmával, a továbbiakban nem veheti igénybe szalonunk szolgáltatásait.

- d. A lefoglalt időpontok lemondása, áthelyezése elérhetőségeinken – telefonon és SMS-en keresztül tehető meg.

7. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy üzletünkben minden termék és szolgáltatás azonnal fizetendő, hitelre vásárlást nem engedélyezünk. Áraink nem alkuképesek.

8. Az egészség számunkra is kulcsfontosságú kérdés. A többi vendég és munkatársaink egészsége érdekében kérjük, csak egészségesen vegyen részt kezeléseinken. Munkatársaink kötelessége, hogy fertőzésgyanús esetekben védőmaszkot használjanak, a vendégre védőmaszkot adjanak, vagy akár a kezelést későbbre halasszák.

9. Szakembereink előzetes engedélye nélkül üzletünkben tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni.

10. A Szalon etikett bármely pontjának megszegése esetén munkatársaink kötelesek a szabálytalan viselkedés megszüntetését kérni. Amennyiben ez a kérés nem teljesül, a szabálytalankodó személynek el kell hagynia üzletünket, akár a megkezdett szolgáltatás félbeszakításával.

12. A Szalon etikettet az üzemeltető bármikor egyoldalúan és azonnal módosíthatja.

A Szalon etikett jelen verziója 2015. január 01. napjától lép életbe.

Köszönjük Vendégeinknek, hogy Szalon etikett betartásával hozzájárulnak zökkenőmentes és rendezett üzletmenetünkhöz, valamint többi Vendégünk nyugalmához!
Szolgáltatásaink igénybevételéhez kellemes időtöltést, kikapcsolódást kívánunk!

Tisztelettel: YARA DAY SPA csapata

 

Jogi nyilatkozat Minden jog fenntartva © 2014 Yara Day Spa - magyar GDPR-