Kozmetika, ajándékutalvány: 06-30-30-20-300
HU / EN
Rólunk

BEVEZETŐ

 

 

Szeretettel köszöntöm a Yara Day Spa-ba látogatókat. Örülök, hogy felkeresett Bennünket.

Számos szolgáltatásunk közül válogathat – a francia MATIS szépségápolástól – a luxus ránctalanításig, a kényeztető masszázstól a különleges testpakolásig.

Szerezzen örömteli pillanatokat Önmagának és szeretteinek
Kérem, szánjon rá időt, lapozza át kínálatunkat.

Üdvözlettel:                         Mosonyi Árpádné

                                                     Yara Day Spa

 

 

SPA

Wellness szállodákban járva egyre sűrűbben találkozunk a SPA rövidítéssel. De mit is jelent ez valójában.

A Spa kifejezés három kezdőbetűből tevődik össze, a latin. „sanus per aqua „- a víz általi gyógyítás- rövidítése.

A szót egy szélesebb körű, az egészséghez, wellnesshez, a nyugalomhoz és az ellazuláshoz kapcsolódó kifejezésként értelmezik, mely a test, a lélek és a szellem kezelését célozza meg.

A kifejezésnek ókori fürdőkultúra vonatkozása is van
.

DAY SPA

 

Ki ne szeretne mai rohanó világunkból kiszállni egy kicsit a mókuskerékből, testileg-lelkileg ellazulni, energiát tankolni?!

És mindezt – természetesen-egyetlen nap leforgása során.

Egy testre szabott „day spa„ programmal ez az álom megvalósulhat, s még az elfoglalt, folyton rohanó, minden percét hetekre beosztó    vendég menetrendjébe is beilleszthető.

Egy olyan hely, mely ha csak néhány órára is – menedéket kínál nők és férfiak számára egyaránt. Egész napos kényeztető, pihentető, frissítő, szépítő programot is ajánl.

 

YARA

Spanyol eredetű női név, melynek jelentése vizilány, kicsi pillangó.

SZALONUNKRÓL

A Yara Day Spa egy olyan szépségstúdió, mely biztosítja a vendégek változatos, luxus és holisztikus kikapcsolódását. Ez Pécsen a belváros szívében lévő kozmetikai szépségszalon folyamatosan arra törekszik, hogy sokrétű, relaxáló és szépítő kezeléseket ajánljon vendégeinek.

Biztosíthatom afelől, hogy pihentető és emlékezetes élményben lesz része a kezelések során. Az ide betérő vendég a legszínvonalasabb szintű kezelések tárházából válogathat, miközben megpihen, ellazul és megszépül.

Természetes színvilág, gyertyák, illatosítók, és háttérzene segíti a még teljesebb ellazulást.

Tekintse meg képeinket
, mely bemutatja szalonunk stílusát és környezetét. A kezelés közben elfogyasztott tea hozzájárul testi és lelki egyensúlyához.

MUNKÁSSÁG

Diákként már éreztem, hogy kozmetikusként dolgozni egy hálás feladat, látni a vendégek megelégedettségét és folyamatos visszajelzését. 44 éves tapasztalattal látom a szakma folyamatos fejlődését, szinten tartásomnak eleget téve rendszeresen járok továbbképzésekre, szakmai rendezvényekre, hazai és külföldi kiállításokra.
A szépségterápiában megszerzett tapasztalataim mellett minél inkább törekedtem vendégeim teljeskörű kiszolgálására és ennek érdekében bővítettem szolgáltatásaim körét.

Gyógymasszőrünk hagyományos és különleges terápiákkal kényezteti az ide betérő vendégeket, de ennek fokozására igénybe vehető a két személyes infraszaunánkJogi nyilatkozat Minden jog fenntartva © 2014 Yara Day Spa - magyar GDPR-